Welkom

BY 24 juli 2014 Geen categorie

Hallo allemaal,

Wauw ik heb gewoon de stap gezet om eindelijk te gaan doen wat ik al een tijd wilde.
Een lange tijd heeft het me tegen gehouden om een blog te beginnen, bang dat ik dan de zoveelste blogger ben en dat mensen denken: ‘goh daar heb je er alweer een.’
Uiteindelijk na een gesprek met iemand die zei dat ik er echt voor moest gaan, heb ik toch maar de stap genomen en stiekem ben ik er trots op.

Dus vanaf vandaag ga ik mijn passie voor wellness met jullie delen en ik hoop dat jullie het met veel plezier gaan lezen. Je kunt hier artikelen verwachten die gaan over: bezoekjes aan een sauna, lichaamsproducten, voeding, beweging en nog veel meer. De naam voor mijn blog geeft op een grappig manier aan waar mijn blog over gaat: nieuws over wellness.

Dan zal ik mezelf even voorstellen: Mijn naam is dus Laura en op dit moment ben ik 23 jaar.
1 Juli 2014 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste mogen ontvangen met daarbij verschillende certificaten op het gebied van wellness. Ik heb dan ook de opleiding Wellness gevolgd en dit heb ik gedaan aan het Rijnijssel in Arnhem. Deze opleiding duurde drie jaar en ik heb er beste pittige momenten gehad, maar over het algemeen was het een geweldige tijd.
Na een leuke stage tijd bij een schoonheidssalon, heb ik de kans gekregen om hier te blijven werken en dit doe ik dan ook met ontzettend veel plezier.

Liefs Laura ♡
Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

    1 reactie geplaatst

No Thumbnail

Scrubben

door 27 juli 2014 Geen categorie

No Thumbnail

Er is geen ouder artikel