Een tijdje geleden vertelde ik in een shoplog van The beauty Bakery dat ik een bath bomb besteld had. Van de week was het zover en nam ik deze paarse bruisbal die heerlijk naar lavendel rook, mee het bad in. Natuurlijk zijn jullie nieuwsgierig hoe deze mij is bevallen, dus vandaag deel ik dit met jullie.


                           

Dit verteld The Beauty Bakery zelf over deze bath bomb:
“Is het weer zover? Ben je oververmoeid? Chagerijnig? Je hak breekt en je kan die peep-toe’s niet betalen (terwijl 499,- toch best mee valt?). En die hele rotwereld is weer eens tegen je. ‘T is allemaal 1 groot complot tegen jou. Oh ja, en niemand begrijpt je natuurlijk. Ook nog. Niemand behalve deze bath bomb. Boordevol rustgevende lavendel om je kalmeren en te relaxen. Probeer het maar. Na een bad met deze vriend, zie je de boel weer in perspectief en valt het allemaal best wel mee. Echt! De kalmerende geur van lavendel brengt je zielige brein tot rust en maakt je weer helemaal Zen.”
Nou dat klinkt erg goed of niet? Ik kon een beetje relaxen en helemaal zen worden wel even gebruiken. 
Op de foto hierboven kun je zien dat Sleepy lavender kleine sterretjes bevat en dat er glitters op de bal zitten. Ik vind het uiterlijk van deze bath bomb dan ook erg mooi. Het lijkt een beetje op een klein feestje vind ik zelf. Ook de geur vind ik erg fijn: een subtiele, lekkere lavendel geur. 

Het water kleurde helemaal roze/paars, and i like it. Ook had ik geluk, want de sterretjes en glitters waren ook duidelijk te zien in het bad. Ik was bang dat je niet zoveel van de geur zou merken, nou had ik het even mis. De badkamer rook heerlijk, maar het was niet te aanwezig gelukkig. Helaas kon ik geen goede foto maken van hoe het er in het bad uitzag, ik was behoorlijk bang dat mijn camera in het water viel. Na het bad voelde ik mij lekker rustig en had ik gevoel dat ik er weer even tegenaan kon gaan. Ik raad deze heerlijke bath bomb dan ook zeker aan, zeker als je even tot je zelf wilt komen.

Ik kocht deze Sleepy lavender bath bomb (180gr) bij The Beauty Bakery en betaalde er  4,50 voor.

Hebben jullie al eens een bath bomb van The Beauty Bakery geprobeerd en welke is dan je favoriet? 

Doe jullie al mee met de leuke winactie in samenwerking met FitForMe?


Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

    7 reacties geplaatst