Het is alweer even een tijdje geleden dat ik de vorige slaaptip heb geplaatst, maar er kwamen ineens zoveel andere leuke artikelen online. Vandaag heb ik dan voor jullie toch de volgende slaaptip. Ook dit is weer en tip die eigenlijk bijna iedereen wel kent, het drinken van warme melk met honing. Nou moet ik bekennen dat ik totaal niet van melk houd en al helemaal niet van warme melk. Ook ben ik totaal geen fan van honing. Aangezien ik toch ontzettend benieuwd ben of deze tip voor mij helpt heb ik, jawel, warme melk met honing gedronken. Lees gauw even verder om te zien wat ik ervan vond en of het hielp voor mij.

Degene die mij ook volgen op Instagram hebben hem wel eens voorbij zien komen: mijn Idols beker. Deze is al zo ontzettend oud, maar hij drinkt zo fijn dat ik hem gewoon niet weg doe. Mijn warme chocolademelk drink ik hier ook altijd uit. Dus nu ook mijn warme melk met honing. Ik moet eerlijk zijn dat ik niet echt uit keek naar het drinken van dit ontspannende slaapdrankje. 
Ik verwarmde mijn melk in de magnetron en deed er vervolgens de honing bij. Ik maakte hem expres niet te warm, anders komt er zo’n velletje op te liggen en dit vind ik al helemaal niet lekker. De eerste slok, brrrr het smaakte nog net zo vies als vroeger. Met veel moeite heb ik netjes mijn beker leeg gedronken, maar dit ging echt niet van harte. 
En dan nu de vraag: werkte deze slaaptip voor mij? Nou eerlijk gezegd had ik nou niet het idee dat ik nu lekkerder geslapen heb of sneller in slaap viel. Misschien komt het wel doordat ik het ook echt gewoon niet lekker vond. Ik zal dit zeker niet nog een keer drinken. Nu ben ik benieuwd wie van jullie dit wel drinkt en bij wie dit ook echt helpt. 
Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

    2 reacties geplaatst