Sporten, het is helemaal van nu en iedereen is er wel mee bezig. Of je nou naar de sportschool gaat, met vrienden of alleen gaat hardlopen of thuis zelf oefeningen doet. Het is allemaal even goed voor je en heerlijk om te doen, bovendien is het ook erg goed voor je lichaam. Dit hebben ze ook bij sportoutfit.nl goed begrepen en daarom mag ik namens hun een winactie voor jullie organiseren. Ben je benieuwd hoe en wat? Lees dan gauw even verder.

Nu is natuurlijk de vraag: wat kun je eigenlijk winnen? In de titel staat het natuurlijk ook al vermeld, maar jullie kunnen een yogaband winnen. Met een yogaband kun je verschillen oefeningen doen. De band zorgt ervoor dat je de juist houding voor een oefening kan aannemen. Hij biedt ondersteuning en kan eventuele blessures helpen voorkomen. Het helpt voorkomen dat je je lichaam forceert.

Een ideaal hulpmiddel die iedereen die thuis oefeningen doet, goed zou kunnen gebruiken. Ik mag van sportoutfit.nl twee van deze yogabanden onder jullie verloren. 
Het enige wat je hoeft te doen is, een reactie achterlaten met daarin uitgelegd waarom jij vind dat jij dit geweldige product zou moeten hebben. Zaterdag 21 maart als de lente begint, maak ik de twee winnaars bekent. Ik ben benieuwd wie van jullie de yogaband graag willen winnen.


Deze winactie is in samenwerking met www.sportoutfit.nl

Liefs Laura ♡
Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

  8 reacties geplaatst

 1. Renova Keteldijk

  ()

  Hey lijkt mij geweldig om de jogabanden te winnen want het zou een goede aanvulling zijn om naast mijn zumbalessen te doen en mijn vriend die net een schouder blessure heeft opgelopen zou sneller van herstellen door zijn oefeningen met de jogabanden. Als ondersteuning te doen.

  Beantwoorden

 2. yourdailyintake

  ()

  Oh ja, hier waag ik graag een kansje op!
  Ik loop sinds een aantal maanden bij de fysio om mijn spieren te versterken. Voor die oefeningen moet ik naar de sportschool en het probleem is niet zozeer dat ik dat niet wil, meer dat op de momenten dat ik kan gaan ('s avonds) het echt propjevol is en er dus geen enkele mogelijkheid is om mijn oefeningen te doen. Iedereen wil natuurlijk voor de zomer nog even strak in zijn body zitten ๐Ÿ˜‰ In het najaar was het helemaal geen probleem om een plekje te vinden, ergens wel grappig dat er zo'n verschil is per jaargetijde maar niet zo handig.
  Reden dat ik deze graag zou willen winnen is zodat ik mijn oefeningen thuis kan doen als het weer te druk is in de sportschool ๐Ÿ˜‰

  Gebruik jij ze zelf ook? ๐Ÿ™‚

  (mijn blogadres laat ik hier even achter zodat je me kunt bereiken mocht het nodig zijn ๐Ÿ™‚ http://yourdailyintake.com Ik kan namelijk alleen mijn oude wordpress.com site achterlaten in je reactievakje.)

  Fingers crossed!

  Beantwoorden

 3. Anita H.

  ()

  Ik ga niet motiveren waarom ik deze yogaband MOET winnen, wรฉl waarom ik 'm graag tegemoet zie. Het zou een mooie aanvulling kunnen zijn op de attributen die ik nu in huis heb: dumbells en een kettlebell. Sporten in de sportschool werkt voor mij niet echt. Teveel gedoe (en teveel smoesjes waarom ik er geen tijd voor heb). Dit te winnen item is gemakkelijk mee te nemen, zelfs te gebruiken voordat ik 's ochtends opsta. Neemt weinig plaats in. En je kunt er veel oefeningen mee doen (net zoals met de dumbells). Ideaal! Ik beweeg sowieso te weinig en ik wil voor de zomer een wat strakker lijf en wat spieropbouw. Gewoon omdat ik best ijdel ben, maar ook omdat ik me daar lekkerder bij voel.
  sepia [at] home . nl

  Beantwoorden

No Thumbnail

Q&A

door 16 maart 2015 Q&A