Over de producten van Treaclemoon is iedereen altijd erg enthousiast. Zelf had ik alleen een strawberry douchegel en daar was ik niet zo gelukkig mee. Ik hou niet zo van een aarbeiden geur. Om Treaclemoon toch een nieuwe kans te geven, kocht in een hand en body lotion genaamd: One ginger morning. Ik heb deze uitgebreid geprobeerd en vandaag wil ik jullie graag vertellen wat ik ervan vind.

Ten eerste vind ik de verpakking erg prettig, leuke tekst en wat ik echt erg fijn vind: een pompje! Dit werkt zoveel fijner dan een dop die je toch niet open krijgt door vettige handen. En het werkt erg hygiënisch en dat vind ik een groot pluspunt.

Nog even de ingrediënten op een rijtje. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de laatste tijd weer wat minder goed op de ingrediënten let. Wil ik toch wel weer gaan doen, wie van jullie doet dit nog meer? 
Ik vind de hand en body lotion heerlijk en ben blij dat ik hem gekocht heb. Het smeert fijn uit en het trekt snel in. Verder plakt het gelukkig niet en kan ik vrij snel mijn kleding aantrekken. Dit is iets wat ik wel erg belangrijk vind, want ik heb geen zin om eerst een kwartier te wachten tot ik niet meer plak. De geur is iets wat je echt lekker moet vinden. Ik vind hem zelf wel erg lekker, want ik hou er wel van. Ergens vind ik hem een klein beetje naar die kaarsen tegen muggen ruiken. Het is zeker geen geur wat iedereen lekker vind. 

Conclusie: ik vind het een heerlijke hand en body lotion en ik raad hem zeker aan. Misschien voor sommige in een andere geur, dat dan wel. Ik heb hem een tijdje terug in de bonus bij de Albert Heijne gekocht, maar ik weet de prijs zo niet meer.

Ik wens jullie fijne paasdagen toe!

Welke producten van Traclemoon zou jij mij nog meer aanraden?


Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

    1 reactie geplaatst