Ik denk dat veel vrouwen (en ook heus wel mannen) toch niet helemaal tevreden zijn over hun lichaam. Ook ik ben een van die vrouwen en erger mij altijd wel aan dat ene vetlaagje op bijvoorbeeld mijn buik. Gelukkig zijn er veel manieren om dat te verminderen, waaronder natuurlijk het sporten en gezond eten. Verder bestaan er ook veel afslankende werkingen en afgelopen maand heb ik er eentje van getest. Mijn ervaring wil ik dan ook graag met jullie delen.

Bron afbeelding

Vorige maand deed ik een bestelling bij Yves Rocher en mocht toen een gratis geschenk uitzoeken. Altijd leuk, maar ook lastig, aangezien ze zoveel leuke geschenken hebben staan. Dit keer besloot ik te gaan voor Défiligne drievoudige afslankende werking. Ik was onwijs nieuwsgierig hierna, hoe het werkt, hoe het is en vooral natuurlijk of het ook zal werken.

Dit zegt Yves Rocher erover:
Houd uw figuur in topvorm

Buik, dijen, billen, taille, bovenarmen… Omdat we allemaal verschillend zijn, slaan we onze vetten ook op verschillende manieren op. Het Laboratorium Santé Naturelle van Yves Rocher, expert op het gebied van voedingssupplementen, heeft al zijn kennis en ervaring aangewend om u te helpen met uw afslankproblemen en uw lichaamscontouren te verfijnen, ongeacht uw lichaamsbouw.
In deze formule heeft het Laboratorium Santé Naturelle van Yves Rocher hoge concentraties van drie sterk afslankende werkstoffen verwerkt voor een drievoudige versterking van uw afslankprogramma:
– VETVERBRANDING: guaranazaden dragen bij aan het metabolisme van vetten.
– AFDRIJVENDE WERKING: groene-theeblaadjes verminderen de vetvoorraden in het lichaam door hun afdrijvende werking.
– AFSLANKENDE WERKING: het extract van yerba maté bevordert het algemene afslankende effect voor uw hele lichaam. “

Je neemt 30 dagen lang elke dag twee tabletten in en dit doe je in de ochtend. Ze zijn makkelijk in te nemen met wat water. Heel soms proef je ze een beetje en dan proeft het ook echt naar groene thee vind ik. De tabletten zijn gelukkig ook niet heel groot, dat scheelt toch weer een hoop met innemen.
Belangrijk is ook om te weten dat je deze kuur niet mag volgen als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

De eerste dagen merkte ik er helemaal niks van. Ik snapte dat het natuurlijk tijd nodig had. dus ik slikte gewoon netjes door.  Na ongeveer twee weken begon ik te werken dat ik veel vaker naar de wc moest, dus langzaam begon er iets te werken. Bij de derde week kreeg ik het idee dat mijn broek bij mijn bovenbenen en buik wat losser begon te zitten. Ook als ik in de spiegel keek, zag ik dat ik er minder opgeblazen uitzag. Dit hield ook de laatste week aan, dus naar mijn idee werkte dit behoorlijk goed. Ik had soms wel echt momenten dat ik heel erg honger had en ik had ook veel sneller honger dan normaal.

En toen waren de tabletten op… ik voelde gewoon dat ik weer langzaam begon ‘op te zwellen’. Mijn kleding begon weer veel minder los te zitten als eerst en ik had het idee dat eigenlijk al het resultaat weer verdween. Dus ja de tabletten werken zeker wel om wat slanker te worden, maar zodra je stopt heb ik het idee dat het er ook zo weer bij zit. Ik raad het product dan verder ook niet aan. Misschien als je over een maand een feestje hebt en er slanker wilt uit zien, dan is het wel een goede tijdelijk oplossing.

Nee als je echt wilt afslanken dan is het nog altijd het beste om dit te doen door middel van gezonder eten en lekker veel te sporten.

Heb jij wel eens een afslankproduct gebruikt?Liefs Laura ♡
Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

  2 reacties geplaatst

 1. AEMS

  ()

  Afslanken of vet kwijtraken doe je voornamelijk door het creëren van een negatieve energiebalans. Dit wilt zeggen dat je minder moet gaan eten dan dat jou lichaam nodig heeft. Hierdoor zul je vanzelf afvallen. 😉 Wel kan zo een product zoals jij hierboven beschrijft voor op een kortere termijn een goede tijdelijke oplossing kunnen zijn. Het lijkt me namelijk ergens niet gezond om zo een product heel lang te blijven gebruiken..

  xoxo

  Beantwoorden