Happylist.

Dit is pas mijn tweede, maar wel gelijk de laatste happylist van dit jaar en omdat het de laatste is.. Ga ik eens heel goed nadenken over alle dingen van het afgelopen jaar waar ik dankbaar voor ben en gelukkig van wordt. Het is zo ontzettend belangrijk om stil te staan bij alles wat je al hebt en waar je gelukkig van word.

Want een ongeluk zit in een klein hoekje

en geluk, geluk zit in de rest.

~ Het besef hoe goed en sterk een vriendschap is en kan zijn. ~ Dat ik elke maand een lunch date heb met de belangrijkste vrouw uit mijn leven. ~ Ons huisje. ~ Dat ik van de zomer de muur in onze woonkamer geschilderd heb. ~ De nieuwe kledingkast die mijn vriend gemaakt heeft. ~ Mijn grote schoonfamilie. ~ Mijn kleine neefje. ~ Mijn lieve vriendinnetje die een hele mooie gezonde zoon gekregen heeft. ~ Dat ik 3x model heb mogen staan en heb mogen mee lopen in een kleine modeshow. ~ Mijn vriend die er altijd voor me is. ~ Dat ik Laura heb leren kennen. ~ De 2 hardloop evenementen waar ik aan mee gedaan heb. ~ Dat ik nu weer langzaam kan gaan hardlopen na mijn kleine blessure / overbelasting van mijn knie. ~ Mijn sportschool abonnement. ~ Mijn werk en leuke collega’s. ~ Luie avondjes op de bank. ~ Alle ladiesnights en theeleut afspraakjes. ~ Lekkere gezonde baksels. ~ Dat mijn katten weer helemaal gezond zijn. ~Dat ik het afgelopen jaar bijna niet ziek geweest ben. ~ Alle leuke en lieve mensen die ik om me heen heb.


Liefs Laura ♡
Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.