We hebben gelukkig nog wat mooie dagen van onze lieve zon gekregen. Toch nog een beetje zomer. In de zomer maak je vaak mooie herinneringen en die herinner ik mij dan weer als ik een bepaald liedje hoor. Of bepaalde nummers die gewoon een en al zomer uitstralen. Vandaag deel ik mijn favoriete zomerliedjes met jullie.

Lean on me – M.O, DJ Snake, Major Lazer
Laat ik beginnen met mijn zomer liedje van vorig jaar. Een heerlijke nummer, waar jullie het waarschijnlijk met mij eens zijn. Dit nummer is onwijs lang populair geweest en nog steeds hoor ik hem regelmatig voorbij komen. Als ik dit nummer hoor, dan denk ik sowieso aan de zomer van vorig jaar.

Cut your teeth – Kyla la Grange, Kygo
Dit nummer heb ik zoveel gedraaid in de zomer van 2014. Ik was in september een week naar Centerparcs in Limburg. Een hele leuke relaxe week was dat. Ik ben toen naar de kasteeltuinen van Arcen geweest en naar het oorlogsmuseum in Overloon. Elke keer in de auto stond dit heerlijke nummer op.

Zolang ik jou heb – Sam Faldt, De Hofnar, Henk Westbroek
Het origineel is natuurlijk van Henk Westbroek en al heel wat jaartjes oud. Persoonlijk vind ik de nieuwe versie net even wat leuker. Het past precies met een heerlijke zonnige dag met je haren in de wind. Ook dit nummer komt uit 2014 maar is niet zo heel erg bekent bij de velen.

Don Omar – Hasta Que Salga El Sol
De zomer van 2013… een van de beste zomers ooit. Vol met bbq’s, ijsjes eten, wijntjes en poker spelen aan het water. Als ik dit nummer hoor, dan komen al die herinneringen weer naar boven en geniet ik weer intens van alles.


Show me love – Laidback Luck, Robin S, Steve Angello
Ook van dit nummer is weer een origineel, wat trouwens erg goed is. Dit nummer uit 2008 doet mij terug denken aan de tijd dat ik ging stappen in het noorden van het land. In de zomer van 2008 werd dit nummer erg veel gedraaid in die club en daarom doet dit nummer mij daar ook echt aan terug denken. Vooral die ene keer dat ze een avond hadden met een groot jaccuzi in het midden van de club.

Zo dit waren een aantal van mijn favoriete zomerliedjes. Deze dagen zal ik nog even extra genieten van deze nummers en genieten van de zon die schijnt.

 

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.