20160909_233904

Ondanks dat ik totaal niks met voeten heb, vind ik het fijn om mijn voeten wel goedte verzorgen. Nu zijn er allerlei elektrische voetenvijlen op de markt die erg duur zijn. Ik zag er eentje bij de Action en besloot deze mee te nemen en te proberen.

Paars
De vijl wordt geleverd met een extra vijlstukje en een borsteltje om de boel schoon te maken. Ziet er goed uit.Ik ben even vergeten of deze vijl in meerdere kleuren is, de mijne is paars. Ik betaalde dacht ik rond de 8/10 euro.Er moeten wel nog even batterijen in, die niet worden meegeleverd. Het gaat om twee keer AA batterijen.

Plastic 
voelt wel behoorlijk plastic aan en heb het gevoel dat als ie valt, dat ie meteen helemaal stuk is. De vijl heeft twee verschillende standen en die zijn aan te geven met een schuifknop. Dit werkt verder prima.

Teleurgesteld 
de werking ben ik wat teleurgesteld. Ik heb nou niet echt het idee dat mijn voeten glad worden. Ik heb het idee dat hij gewoon niet krachtig genoeg is om het aan te kunnen. Hij blijft soms gewoon stil staan op de huid.

Advies
Ik zou hem niet aanraden en adviseren om gewoon te gaan sparen voor een goede. Die zijn wel iets duurder, maar je hebt er veel meer aan.

 

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

    1 reactie geplaatst