Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie vertelde wat ik voor het eerst heb gegeten. Een simpele reden daardoor: ik had niks nieuws geprobeerd. Intussen zijn er wel weer wat nieuwe dingen die ik heb geprobeerd en die wil ik weer bespreken met jullie…

 

Eendenborst

al een tijdje was ik erg nieuwsgierig naar eendenborst, maar het kwam er nooit van of ik “durfde” het gewoon niet. Vorige week was ik uiteten en daar zag ik het weer op de kaart staan. Twijfel twijfel of ik het wel of niet zou doen. Uiteindelijk gevraagd hoe het smaakt en die vraag werd doorgestuurd naar de keuken. Ik kreeg al snel antwoord en ik besloot het gewoon te proberen. Eendenborst is een stukje zeer mals vlees met een stukje vet. Persoonlijk vond ik het vet gedeelte wat minder, maar het vlees was echt heerlijk. Ik zal het zeker nog een keer bestellen.

20160902_185001

Caipirinha

Hier had ik dus nog nooit van gehoord, maar kwam ermee in aanraking tijdens Mysteryland. Ik het artikel over Mysterland komt dit drankje dan ook al voorbij, maar aangezien het een first time is wil ik hem gewoon hier ook bespreken. Caipirinha is een Braziliaanse cocktail wat bestaat uit cachaca (wat een een rum soort is), limoen, ijs en suiker. Het lijkt een beetje op Mojito vind ik. Erg lekker verfrissend en zeker lekker voor op een warme dag.

snapchat-8622002536501369603

 

 

 

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

No Thumbnail

Weekvlog

door 14 september 2016 video