De allebei liever niet tag

BY 16 september 2016 tag

Bij MevrouwMiauw.nl zag ik van de week zo’n leuke tag voorbij komen en ik besloot hem over te nemen. Een tag waarbij je tussen twee mogelijkheden kan kiezen die je eigenlijk beide liever niet wilt. De keuze is dan ook zeer lastig…

Je portemonnee of je telefoon vergeten in de trein?

We beginnen meteen met een onwijs moeilijke.. Ik ben beide al eens kwijt geraakt, al was dit niet in de trein. Op 5 december 2013 in mijn tas gesloten en daar zaten ze beide in. Als ik dan toch eentje zou moeten kiezen, dan zou ik gaan voor mijn portemonnee. De pasjes in mijn portemonnee zijn gelukkig allemaal snel vervangbaar en ik heb nooit veel losgeld erin zitten. Op mijn telefoon staat echt van alles: mijn agenda, contactpersonen, foto’s, video’s en ga zo nog maar even door. En laatst was ik ergens mijn telefoon vergeten en ik vond dit zeer stressvol.

Aan het eind van de dag kom je er achter dat je vogelpoep in je haren hebt of aan het eind van de dag kom je er achter dat je met je billen uit je broek gescheurd bent?

Ik moet zeggen dat ik deze best wel makkelijk kiezen vind, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik het niet erg zou vinden. Ik zou voor de vogelpoep in mijn haren gaan, ik denk namelijk dat dit minder zal opvallen. Bovendien is het even je haren wassen en het is weer schoon. Een broek is wat moeilijker om te vervangen.

De trein die je moet nemen heeft flinke vertraging of je staat in de file?

Ik ga zo goed als dagelijks met de trein en ik kan onwijs chagrijnig worden als ik weer eens eeuwen sta te wachten op de trein, omdat ie vertraging heeft. In de zomer vind ik het minder erg, maar oh oh wat vreselijk als het winter is en het is zo koud en die trein komt maar niet. Het is wel duidelijk dat ik voor de file kies. Misschien als ik dagelijks in de file zou staan, dat ik er anders over denk.

De eerste dag van je nieuwe baan te laat komen of de eerste dag dat je naar je nieuwe baan gaat, geflitst worden omdat je hard moet rijden om op tijd te zijn?

Ik heb een hekel aan mensen die te laat komen en dus heb ik er ook een hekel aan als ik zelf te laat kom, zeker als dit zou gebeuren op mijn eerste dag. 3 Weken geleden (jeetje zolang geleden alweer) had ik een eerste dag op mijn nieuwe opleiding met een lunch. Door wat verhinderingen kwam ik uiteindelijk te laat. Niemand heeft dit gelukkig gemerkt, maar oh wat voelde ik mij rot de hele weg naar school toe. Het is dus wel duidelijk zou gaan voor de boete.

Je tv gaat kapot of je laptop/computer gaat kapot.

Nou ik heb liever dat mijn tv kapot zou gaan, die gebruik ik toch amper. Mijn laptop daar in tegen gebruik ik veel, zeker nu ik dus weer naar school ga. Precies in mijn eerste echt lesweek ging dus mijn laptop stuk. Ik baalde echt vreselijk, want hoe moest ik nu al dat schoolwerk maken? Gelukkig zijn er een hoop lieve mensen in de wereld en kreeg ik van allerlei kanten een laptop aangeboden om te gebruiken.

Zojuist jullie lezen heb ik toch aardig wat van deze situaties een soort van meegemaakt. Dat is ook een van de redenen waarom ik het zo leuk vond om deze tag in te vullen. Mocht jij hem nou ook op je blog of waar dan ook willen overnemen, dan is dat erg leuk. Het zou wel lief zijn als je een vermelding maakt naar MevrouwMiauw.nl, want daar komt de tag oorspronkelijk dus vandaan. (Een vermelding naar mij mag ook altijd en vind ik ook lief). Ook al mijn afbeeldingen bij de tag komen van MevrouwMiauw af, waarvoor ik haar langs deze weg wil bedanken.

Je kunt altijd in een reactie achterlaten hoe jij in deze situaties zou reageren.

Liefs Laura ♡
Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

    4 reacties geplaatst

No Thumbnail

Review: Oogmasker

door 19 september 2016 review

No Thumbnail

Weekvlog

door 14 september 2016 video