Intussen alweer zo goed als een maand geleden kwam de nieuwe site online en toen beloofde ik jullie dat er een winactie zou komen om dit te vieren. Het heeft even geduurd, maar he he phoe phoe daar is ie dan eindelijk…

Wat kun je winnen?

 

Een setje van vijf heerlijk bath tablets van Therme. De koude maanden komen er weer aan en dan kan een bad heerlijk zijn. De tablets hebben allemaal een andere geur en werking. Heb je nou geen bad in huis? Neem ze mee als je een weekend weg gaat en daar wel een bad hebt. Ook voor een voetenbad kun je ze gebruiken.

Wat moet je doen om te winnen?
De voorwaarden zijn heel simpel: plaats een leuke reactie hieronder en je maakt kans.
Om meer kans te maken, kun je mij opย instagramย  gaan volgen. Verder staat er een foto die je kunt liken en reposten om nog meer kans te maken. Easy toch? Ik wens jullie allemaal veel succes. Over precies een week, op 17 oktober 2016, wordt de winnaar bekent gemaakt in een aparte blogpost.

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

  8 reacties geplaatst

 1. Linda Raaijmakers

  ()

  Wat een heerlijk pakket ๐Ÿ˜€ Ik doe mee hoor aangezien ik 19 oktober jarig ben ๐Ÿ˜€
  ik heb het volgende gedaan:

  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)

  groetjes Linda

  Beantwoorden

 2. Lian Lieke

  ()

  Wat een leuke actie! Ik volg je nu op instagram en twitter. Ben benieuwd naar al je toekomstige berichten! Ga je zeker in de gaten houden ๐Ÿ™‚ Wij hebben hier net de badkamer om laten bouwen en hebben EIN-DE-LIJK een bad Daar ben ik heeeeel blij mee dus deze bath tablets zouden heeeeeeel goed van pas komen. <3
  Dus nu ga ik de hele dag duimen! ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden

 3. Jolanda

  ()

  Oh heerlijk zeg! Ik heb thuis geen bad, dus altijd als ik wรฉl in bad kan (in een hotel of bij familie) is het een feestje. Ik zou er denk ik nรณg meer van genieten met deze bath tablets (ipv de douchegel in een hotel…)

  Beantwoorden

No Thumbnail

Q&A

door 12 oktober 2016 Q&A

No Thumbnail

Oproep: Vragen voor Q&A

door 5 oktober 2016 Q&A