Laat ik met de deur in huis vallen, ik wil Laura hartelijk bedanken voor dit leuke aanbod om eens een gastblog te schrijven..

Iedereen heeft wel zijn of haar favoriete muziek-stijl. Soms is het hardcore, soms is het klassiek, of raadt men mij Abba aan of is een Tiësto helemaal hip.

Mijn muziek smaak is heel breed. Soms luister ik naar Hans Zimmer, en soms luister ik naar (shame) Toy-Box want is lekker fout.

Enfin, beluister hieronder mijn favoriete playlists. Hier heb je by the way wel Spotify voor nodig.


Geen zin in lyrics, tekst te leren of geschreeuw aan te horen? Beluister deze playlist:
(Deze playlist van Spotify bevat alleen muziek van Hans Zimmer, meer van deze muziek soort luisteren? Klik hier voor een handig overzichtje van diverse andere componisten)
hanszimmer


Ikzelf kom uit de jaren negentig, dus wat is er lekkerder dan fout nostalgisch de dag door te komen? Beluister hieronder de 90’s playlist.
90splaylist


Ook is het soms lekker om knallend de dag door te komen. Daar is hardstyle voor uitgevonden.
De playlist hieronder bevat maar liefst 1.463 liedjes op het moment van schrijven :O!!
hardstyleplaylist


Of als ik zin heb om te dansen, dan doe ik dat het liefst op reggaeton. Altijd wel lekker om deze vrolijke Spaanse muziek-stijl te luisteren.
reggaeton


Maar waar ikzelf helemaal fan van ben, en die ik vorig jaar nog live heb gezien in de Heineken Music Hall, is Nightwish, een symfonisch Metal band.
Ik denk niet dat de meeste van jullie die dit lezen hier helemaal gek van zullen zijn, maar geef het eens een kans. Misschien ga je het toch leuk vinden 🙂
nightwishplaylist

Dit waren mijn meest beluisterde afspeellijsten, als jullie er nog een paar hebben dan hoor ik die graag.
Ook hoor ik graag wat jullie van deze lijsten vonden :-)!

Liefs Pip


Over de auteur van dit artikel

Pip

Blondine, af en toe goed met woordjes en een hekel aan vroeg opstaan.. Ook ben ik goed bevriend met Laura, vandaar dat ik af en toe eens wat mag posten wat niets met wellness maken heeft..