Intussen weten de meeste mensen wel dat alles op internet vaak mooier is dan de werkelijkheid. Ook ik heb mij hieraan schuldig gemaakt en het wordt tijd dat ik dit verander. Vandaag deel ik met jullie waarom ik afwezig was en de waarheid over hoe het met mij is.

De mensen die mij op instagram volgen en misschien zelfs wel op snapchat hebben de afgelopen tijd allemaal leuke foto’s voorbij zien komen van allemaal leuke dingen die ik mee maakte. Als ik zelf naar de foto’s kijk dan zou ik denken dat het super goed gaat en ik de tijd van mijn leven heb. Eigenlijk is dit helemaal niet waar.

Ja natuurlijk geniet ik ook van de leuke dingen die ik beleef, maar dit doe ik allemaal met een naar bijgevoel. Ik ben eind februari verhuist naar Nijmegen en sindsdien zit ik niet lekker in mijn vel. Vanaf dat moment maakte ik de waarheid mooier dan het eigenlijk was. Ik vertelde dat ik ging verhuizen, omdat ik graag op kamers wilde. Ja ik heb altijd willen ervaren hoe dat is, maar de echte reden was dat ik niet meer op mijn plekje kon wonen waar ik eerst woonde. Ik wil verder niet ingaan op die reden, maar het was verre van leuk. Er kwamen ingewikkelde dingen bij kijken en ik vond het allemaal erg zwaar.

Vervolgens kwam ook de derde tentamen periode in zicht en hoewel ik niet lekker in mijn vel zat ben ik er vol voor gegaan. Helaas waren mijn resultaten echt om te huilen en ik hang nu op het randje dat ik van school af moet. Iets wat bij mij hard aan kwam en waar ik mij enorm voor schaamde. Ik heb 12 mei een gesprek om te kijken of er nog iets te redden valt, dus ik wacht nog even af.

Ik wil niet langer meer doen alsof alles zo goed met mij gaat, want ik vind het niet eerlijk. We hebben allemaal onze momenten dat het minder met ons gaat en we zouden ons daarvoor niet moeten schamen. Natuurlijk blijf ik leuke foto’s plaatsen van wat ik doe, maar het kan zijn dat ik ook eens iets met jullie deel als het minder goed gaat.┬áHet voelt als een opluchting om hier eerlijk over te zijn en ik krijg weer energie om gewoon weer te gaan bloggen.

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

    1 reactie geplaatst