Ik vind het heerlijk om massages te ontvangen en toen een vriendinnetje voorstelde om een massage in Utrecht te plannen, zei ik dan ook al heel gauw dat ik dat een goed idee vond. Na wat speurwerk op mijn grote vriend Google, kwam ik uit bij massagesalon City Spa Bali in Utrecht. Ik boekte voor ons een Balinese massage van een uur….

Het is even zoeken naar de salon, want het ligt buiten de stad in een woonwijk. Van de buitenkant ziet het er niet bijzonder uit, maar zodra je binnenstapt is het net alsof je je in Bali bevindt. Niet dat ik ooit in Bali ben geweest, maar ik kan mij heel goed voorstellen dat Bali er zo uit.

Na even wachten mochten wij de volgende ruimte betreden, hier stonden heel veel bedjes naast elkaar. Ook hingen er gordijnen tussen zodat de bedjes gescheiden konden worden. Op deze manier kunnen er meerdere massages tegelijk gegeven worden. Wij hadden een duo massage en mochten dus elk op een bedje liggen en lagen wij gewoon naast elkaar tijdens de massage. Tijdens de massage mag je wel je ondergoed aanhouden, maar de bh gaat wel uit zodat je comfortabel ligt en zij je goed kunnen masseren. Er werken alleen vrouwen in deze salon, maar mocht je het vervelend vinden, dan kun je vast en zeker ook je bh aan houden.

De massage begon doordat ze eerst wat druk uitoefende op mijn lichaam, zodat mijn lichaam aan de massage kon wennen en ik aan het feit dat er iemand aan mij zat. Daarna begon ze met het masseren van mijn benen en werkte ze zo langzaam naar boven: mijn rug, mijn schouders/nek en zelfs mijn hoofdhuid werd gemasseerd. Net toen ik een beetje begon weg te doezelen, vertelde ze zachtjes dat ik mij mocht omdraaien. Ik voelde mij al teleurgesteld dat het uur voorbij was, maar toen bleek dat de voorkant ook nog werd gemasseerd. Ik kreeg een doekje over mij ogen, zodat ik gewoon lekker kon ontspannen en geen last had van het licht. Ook bij de voorkant begon ze weer met masseren bij mijn benen en werkte zo naar boven en ook mijn gezicht werd gemasseerd.

Daarna zat het uur er toch echt op en werd ik zachtjes verteld dat ik mij weer aan kon kleden en de dames ging weg zodat wij in alle rust ons konden aankleden. De lekkere massage olie rook ik nog helemaal, die bleef ik overigs de hele dag ruiken. Nadat wij aan gekleed waren, kreeg wij nog een kopje thee en konden wij even rustig bijkomen. Helemaal zen verlieten wij het kleine stukje Bali.

Al met al was het een heerlijke ervaring en ik zou zeker nog eens terug keren als ik in de buurt was. Wij hadden een duo massage van een uur die 130 euro kosten, per persoon betaal je dan 65 euro. Dit is voor een massage van een uur een normale prijs.

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.