Een massage krijgen is zeker geen straf. Helaas heb ik alleen niet altijd iemand bij de hand die mij een massage kan geven. Ik kwam bij de Action een beenmassageroller tegen en besloot deze dan ook mee te nemen om te kijken of het dan ook daadwerkelijk wat is. 

Dat de Action leuke gadgets en beauty producten heeft, weten we intussen allemaal wel. Ik vind het dan ook altijd erg leuk om even op de beauty afdeling te snuffelen of er nog leuke nieuwe dingen zijn om uit te proberen. Ik kwam onder andere deze beenmassageroller tegen en ik werd al meteen enthousiast om hem te gaan uitproberen.

Op de verpakking staat het volgende: “Voor een heerlijke ontspannende massage na intensieve activiteiten, zoals sporten of wandelen. Met de uitstekende drukpunten stimuleert u de huid om zich te ontspannen en verbetert u de bloedcirculatie.”

Komt dat even goed uit, want ik ben maandag naar Phansasialand geweest en ik heb heel wat gewandeld. Mijn benen hebben dus een intensieve activiteit gehad en kunnen wel wat ontspanning gebruiken. De roller is makkelijk in gebruik: je plaats de roller op de huid en beweegt heen en weer. Je kunt zelf bepalen hoeveel druk je op de huid zet en de snelheid van het rollen. De drukpunten voelen als siliconen en doet dus geen zeer op de huid.

Ik besloot om te beginnen met mijn kuiten en om op die manier naar boven te werken. Op school heb ik altijd geleerd om te beginnen zo ver mogelijk van je hart vandaan en naar je hart toe te werken. De drukpunten voelen inderdaad lekker op de huid. Ik merk wel dat ik het lekkerder vind als ik iets meer druk zet. Mijn rol bewegingen zijn vrij rustig aan. Ik vind het op mijn kuiten lekkerder voelen dan op mijn bovenbenen, maar ik heb hier geen verklaring voor.

Conclusie is dat ik de massgeroller wel oke vind, maar geen groot succes. Het is lekker om na een intensieve dag eens over je benen heen te halen, maar het zal zeker niet op een echte massage lijken. Dat wordt dan toch iemand lief aan kijken.

Ik kocht deze beenmassageroller bij de Action en deze kost €0,99.

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

    3 reacties geplaatst