Muziek is zeer belangrijk in mijn leven. Als ik opsta dan gaat bij mij al gauw de muziek aan. Muziek helpt mij door lastige tijden, maar zorgt ook dat ik de leuke en mooie dingen onthoud. Vandaag wil ik jullie een paar nummers delen die ik erg mooi vind, maar even was vergeten en nu weer terug gevonden heb. 

Op het moment dat ik dit typ zit ik in trein en kwam ik heel toevallig een nummer tegen die ik zo’n twee jaar geleden heel veel luisterde. Meteen krijg ik een idee voor dit artikel, om wat van mijn mooie vergeten nummers met jullie te delen. De nummers zijn erg rustig en heb ik vooral geluisterd op de momenten dat ik het wat moeilijker had.

Hier komen ze:

to buld a home – The Cinematic Orchestra

Dit is het nummer wat mij inspireerde om dit artikel te schrijven. Deze heeft heel vaak bij mij op repeat gestaan.

Think – Kaleida 

Toen ik het begin van dit jaar even een rot periode had, heeft dit nummer mij veel steun gegeven. Ik ontdekte het nummer door de film John Wick en daarna erg vaak geluisterd. Niet echt vergeten vergeten, maar ik vind hem de moeite waard om te benoemen.

You are the moon – The Hush sound 

Dit nummer luisterde ik heel vaak toen ik 18 jaar was. Als ik tot diep in de nacht aan het msn’en was (wie kent het nog?), stond dit nummer vaak aan bij mij.

Here with me – Susie Suh x Robot Koch

Soms kom je hele mooie nummers tegen in de afspeellijsten van Spotify die je anders nooit ontdenkt zou hebben. Dit nummer is voor mij zo’n voorbeeld ervan. Ik ontdekte hem in de afspeellijst Rainy Day, alleen zag ik dat ie er nu niet meer in staat.

Nou dit waren mijn vier nummers voor nu. Wie weet komt er een moment dat ik er weer een paar tegen kom en met jullie kan delen. Mochten jullie ook nog mooie nummer hebben, deel ze gerust hieronder.

 

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.