Op het moment dat dit artikel online komt, zit ik heerlijk in Barcelona. Toen ik bezig was alles te verzamelen voor in mijn koffer, kwam ik op het idee voor dit artikel.

Als je op vakantie gaat, heb je uiteraard ook je verzorgingsproducten nodig. Ik moet zeggen dat ik het altijd lastig vind om te bedenken wat ik mee neem. Zeker als ik zoals nu alleen op handbagage vlieg, dan zit je met al die regeltjes.

Tijd om te laten zien wat ik mee neem aan verzorgingsproducten.

Ik koop normaal altijd mini verpakkingen, tot ik een setje met lege flesjes tegenkwam. Het is toch veel makkelijker om je eigen vertrouwde producten mee te nemen door het over te gieten. Daarbij is het ook nog een stuk goedkoper. Op de foto zie je mijn shampoo, conditioner en douchegel met daaronder de mini’s die ik ervan maakte. Ik vind de producten van Elvive erg fijn voor mijn haar. De douchegel van Balea is er eentje zonder overdreven geur, dit vind ik soms fijn voor warme dagen.

Dan heb ik natuurlijk ook nog een gezichtscrème mee, dit is een 24uurs crème. Ik kan deze dus gebruiken voor dag en nacht. Ik vind 1 crème makkelijker dan 2 crèmes.

Die producten gaan allemaal in het doorzichtige tasje. Verder heb ik er ook nog een mini deo in en mijn mascara. Ik weet nooit zo goed of mascara ook onder vloeibaar valt dus voor de zekerheid doe ik dit maar wel.

Dan neem ik ook nog een make-uptasje mee en daar gaat het volgende in.

Ik neem geen foundation mee, maar wel mijn gezichtspoeder. Ik hou niet zo van een glimhoofd en mijn poeder voorkomt dat. Verder heb ik mijn blush mee voor het geval mijn wangetjes niet roze/rood genoeg zijn door het lekkere weer.

Dan neem ik ook nog wat lip producten mee. Twee kleurtjes, een ‘my lips but better’ en een wat feller kleurtje. En een top coat voor als ik mijn kleurtje in het matt wil.

Dan mist er alleen nog zonnebrandcrème, maar die haal ik in Barcelona. Ik moet ook nog even een gezichtsreiniging halen, maar dit ga ik doen op Schiphol.

Ik heb enorm veel zin in mijn vakantie.

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.