Niemand houdt van lijntjes in het gezicht. Een van de nadelen is dat zodra je gezichtsmake-up aanbrengt, dat het zo in de lijntjes gaat zitten. En toen was daar Angel Balm van W7…

W7 heeft een anti line product die ik tegenkwam bij op=op voordeelshop. Ik was meteen onwijs nieuwsgierig en wist dat ik dit wilde uitproberen.

Het product zit in een rond blikje, wat gelukkig heel gemakkelijk open en ook weer dichtgaat. Er zit een sponsje bij waarmee je het product kan aanbrengen. De balm voelt een erg glad en siliconen achtig aan.


Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik nog niet heel veel lijntjes in mijn gezicht heb (gelukkig maar). Rond mijn ogen begint het langzaam wel te komen, ik noem het mijn lachrimpels. Ik kon de balm dan rond mijn ogen gaan proberen.


Ik heb geprobeerd om voor en na foto’s te maken, maar ik kreeg het niet mooi op camera. Ik moet ook zeggen dat er niet een heel groot verschil was, maar dat komt denk ik omdat mijn lijntjes dus nog minimaal zijn. Ik kwam er wel achter dat mijn foundation erg mooi zat met deze balm eronder. Ik blijf hem dan ook gewoon gebruiken als een soort basis voor mijn mak-up.

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.