Review: Nakd repen

BY 19 juli 2017 review

Ik probeer soms echt om op mijn eten te letten en vind het dan ook leuk om nieuwe gezondere producten te proberen die ik nog niet eerder heb gehad. Zo zag ik een tijdje geleden bij de Albert Heijn de Nakd repen liggen, die ook nog eens in de aanbieding waren. Tijd om eens te proeven…

In de repen van Nakd zit eigenlijk alleen het gene wat je ook verwacht wat in een reep zit en dan zijn geen toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen. De repen van Nakd zijn vegan, zijn gluten vrij (op de serie Oatie na), bevat geen zuivel, zijn geen suikers aan toegevoegd en bevat geen GMO’s. Verder vind ik de verpakking er ook nog eens leuk uit ziet en dit alles zorgde ervoor dat mijn interesse werd gewekt. Ik nam dan ook twee verschillende repen mee om uit te proberen.

Pecan Pie

Ik vind Pecan nootjes altijd erg lekker en dus was het voor mij duidelijk dat ik deze reep wilde uitproberen. In deze reep zitten alleen dadels, pecannoten en amandelen. De reep is een beetje plakkiger, wat denk ik komt door de dadels. Ik vind de reep erg zoet en proef niet heel veel van de pecan terug, wat ik wel erg jammer vind. Na het eten van de reep had ik wel echt een slok drinken nodig om de laatste restjes van de reep weg te krijgen. (Klinkt geloof ik niet heel smakelijk, sorry). De reep vult wel heel goed en is daardoor voor mij een prima tussendoortjes. Ik zat deze reep niet snel nog eens kopen helaas.

Cashew Coockie

Cashew nootjes vind ik ook altijd erg lekker. Stiekem moet ik toegeven dat ik sowieso wel een fan ben van nootjes. De reep bevat cashewnoten en dadels. Ook deze reep is wat plakkerig, maar toch iets minder dan die van Pecan Pie vind ik. Ik vind dat je bij deze reep wel echt veel meer van de noten proeft dan bij de vorige reep, wat zeker een pluspunt is. Ook is de reep wederom zoet, maar deze is niet te zoet voor mij. Ook deze reep vult goed en is daardoor weer een goed tussendoortje. Wel heb ik ook bij deze reep weer een grote slok water nodig. Cashew Coockie zal ik zeker nog eens kopen.

Zover ik weet zijn de Nakd repen in elke supermarkt te verkrijgen en zijn ze ook te vinden bij de Kiosk op het station. Een tussendoortje zonder alle troep, wat je zonder schuldgevoel kan eten. Wat daar zijn wij met z’n alle maar druk mee de laatste tijd toch?

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.