Mysteryland 2017

BY 19 september 2017 muziek

Het laatste weekend van augustus was het weer zo ver: Mysteryland stond weer op de planning. Hier keek ik sinds vorig jaar alweer naar uit. Helaas te laat de kaarten voor de zaterdag kunnen halen, maar ik moest en zou gaan en daardoor maar weekendtickets gehaald. Net zoals ik vorig jaar heb gedaan, neem ik jullie dit jaar ook weer mee door mijn Mysteryland reis.

Na een flinke reis kwam ik aan bij het terrein van Mysteryland, het was nog niet zo druk bij de controle en deze verliep dan ook vrij vlot. Aangezien ik weekend tickets had, kreeg ik een polsband die ik die dag mocht dragen. Dat zijn nog eens lifegoals. Na het halen van de munten was het tijd om het terrein eens te gaan verkennen. De beste manier is dan toch wel om dit te doen vanaf de “Pyramide”, zodat je vanaf boven zicht hebt op het grootste gedeelte van het terrein. Ook dit jaar kriebelde het bij mij weer om te gaan bungeejumpen, maar toch maar niet gedaan uiteindelijk, omdat ik dit wil gaan doen in Scheveningen. Ik was ook nieuwsgierig naar de andere kant van de brug, waar de rest van het terrein lag en dus met een lekker drankje in de hand die kant opgelopen. Heerlijk door de foodstreet gelopen, genoten van de heerlijke geuren en al plannen gemaakt wat ik wil gaan eten.

Vorig jaar was ik opzoek naar de healing garden, maar kon deze nergens vinden, Dit jaar vond ik hem wel en meteen baalde ik goed dat ik dit vorig jaar had over geslagen. Wat een heerlijk gedeelte is dit met veel spirituele stands en toch ook een soort van rust. Ik kocht een rood geluk armbandje, waarmee ik ook nog een goed doel steun: het bouwen van huizen in Nepal. Er stonden Tipi’s waar je massages kon krijgen en er waren verschillende workshops. Aan het eind van de healing garden was er nog een stand waar je veren kon kopen voor in je haar en ik daarna liep ik vrolijk rond met veren.

Na een aantal dansjes gedaan te hebben bij de mainstage vond ik het tijd voor een lekkere cocktail en om terug te keren naar het andere gedeelte. Daar eenmaal aangekomen ben ik op de  “Pyramide” gaan zitten en vanuit daar het gefeest bij Q-dance bekeken. Heerlijk genietende van de muziek, de mensen en de zon die verrassend aanwezig was. Op deze manier ervaarde ik Mysteryland van een hele andere kant. Ik vind het heerlijk om midden in de menigte te staan en te dansen, maar het is ook zeker heerlijk om het van een afstandje te bekijken en toch ook van de muziek te genieten.

De eindshow keek ik dit jaar ook weer bij de mainstage. De show werd prachtig ingeleid door de muziek die perfect paste bij de opbouw van de mainstage. Het vuurwerk was ook weer prachtig op de muziek en de kleuren waren mooi. Ik had alleen wel het idee dat de show veel sneller klaar was dan vorig jaar en dat vond ik wel jammer. Daarna begon de lange reis naar huis, waar ik uiteindelijk om 03.30 heerlijk in mijn bedje kroop om na te genieten en in slaap te vallen.

Mysteryland je was weer prachtig en we zullen elkaar volgend jaar zeker weer treffen.

Ben jij deze zomer nog naar een festival geweest?

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

    1 reactie geplaatst