Jullie hebben al kunnen lezen dat ik anderhalve week geleden een heerlijk dag heb gehad bij sauna en beauty Oase. Als je dit gemist hebt, dan kun je hier het artikel lezen. Tijdens deze dag kreeg ik ook een massage en wel een hele bijzondere..

Ik mocht een diamant massage ervaren van 25 minuten. Een massage waar ik nog niet mee bekent was en dat en in combinatie met het woord diamant, maakte mij erg enthousiast.

Ik werd netjes opgehaald in de wachtruimte voor beauty behandelingen en werd naar de massage ruimte gebracht. De badjas werd voor mij opgehangen en ik mocht op mijn buik plaats nemen op de massagetafel. Meteen werd ik lekker toegedekt met handdoeken. Er werd mij gevraagd of ik ervaring had met deze massage en toen bleek van niet, kreeg ik een hele uitleg.

De massage zou gedaan worden met warme en koude diamanten en op die manier zou de doorbloeding worden gestimuleerd. Het kon zijn dat het zou gaan tintelen en als ik dit als vervelend zou ervaren, zou er meteen gestopt worden.

Na een aantal druk uitvoeringen begon de massage bij mijn voeten en benen en ging ze zo door naar mijm rug en nek. Voor ze overging op de diamanten, masseerde ze eerst met haar handen. De eerste keer dat ik de diamanten voelde was heel gek. Het is zo gek om warm en koud tegelijk te voelen. Wel was het heel ontspannend en lekker. Ze sloot elke keer af door met haar handen te masseren. De druk was heerlijk en het was op een rustig tempo.

Wat ik wel jammer vind aan zulke massages is dat ze vaak onderbroken worden door er nieuwe diamanten gepakt moeten worden. Je wordt dus niet constant gemasseerd en dat is dan toch een stuk minder ontspannend. Verder was het gewoon een heerlijke massage wat ik zeker vaker zou willen.

Wat is jouw meer bijzondere massage?

Ik ben uitgenodigd door sauna en beauty Oase om deze massage te ervaren.
De foto’s bij dit artikel zijn gekregen van sauna en beauty Oase.
Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.

Mysteryland 2017

door 19 september 2017 muziek