Het is alweer een behoorlijke tijd terug dat ik een review heb geplaatst. Laatst sprak ik een van mijn lezers en zij gaf aan het leuk te vinden als er weer een review zou komen. Ik vind tips en ideeën altijd erg leuk, dus laat het mij weten als je iets wilt zien/lezen. Vandaag dus een review over de nieuwe geur van Dove go fresh…

Deze geur is er intussen wel al een tijdje en moet je zijn opgevallen. Overal in de bushokjes hingen posters en de reclame op tv kwam ook vaak voorbij. Zelfs mij viel dat op en ik kijk zo goed als nooit tv. Ik raakte behoorlijk nieuwsgierig naar deze geur, maar had met mijzelf de afspraak om eerst de douchegels op te maken die thuis stonden. Wat een gelukkig dat ie dan bij mij in de goodiebag Cosmopolitan van zat.

De geur is zoals we dat gewend zijn van de go fresh serie erg fris. Je ruikt duidelijk de geur van peer terug. Ik denk dat dit wel echt een geur is wat je of heel lekker vind of juist totaal niet. Mijn advies is dan ook om even te ruiken voor je hem koopt. Als je de flacon opent dan ruikt ie precies zo zoals onder de douche.

De vloeistof is groenig van kleur, wat ik wel leuk vind. Het is geen hele dikke vloeistof en ik vind hem het fijnst werken met een douchepuff. Zo raak je niks van het product verloren als je het vanaf je handen probeert te verdelen over je lichaam. Of ik ben natuurlijk gewoon heel onhandig.Tijdens het douchen is de geur goed aanwezig, maar niet te erg aanwezig. Ik vind wel dat ik de geur naar het douchen niet meer ruikt op mijn huid, wat ik best wel jammer vind. Wel voelt mijn huid heerlijk zacht aan en voel ik mijn fris en schoon.

Ik vind het een aanwinst in de go fresh lijn en zal deze dan ook best nog keer willen hebben, nadat ik hem op heb gemaakt.

 

Welke variant van de go fresh vindt jij het lekkerst? 

 

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.