Instagram tag

BY 20 december 2017 tag

Mijn favoriete social media kanaal is zeker weten Instagram. Ik vind het heerlijk om mooie foto’s te plaatsen en sinds kort probeer ik ook mijn feed mooi te passend te maken. Toen ik de Istagram tag voorbij zag komen, wist is al snel dat ik deze echt ingevuld wil hebben.

Wat is je allerlaatste geplaatste foto op Instagram?

Ik plaatste deze afgelopen zondag. Ik dacht terug aan de heerlijk massage die ik kreeg toen ik op een van deze bedjes lag. Ook nu als ik de foto zie, zou ik heel graag hierop willen plaats nemen.

Wat is je allereerste foto die je plaatste op ?

Het was even flink scrollen om deze foto te vinden, want ik heb er intussen bijna 1000 foto’s op staan. Deze foto plaatste ik op 28 juli 2014. Een foto van vakbladen die ik ging lezen om te ontspannen en op de hoogte te blijven van alle trends op het gebied van schoonheidsverzorging.

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Deze foto is genomen in de zomervakantie toen ik lag te genieten in de zee van Kroatië. Ik moest en ik zou op mijn flamingo de zee in. Voor ik deze positie in had genomen, heb ik behoorlijk lopen klunzen om erop te komen.

Van welke Instagram foto krijg jij ter plekke heimwee?

Weer een foto van mijn vakantie in Kroatië. Niet alleen het land, de zon, de zee, de cocktails en het eten was heerlijk. De groep waarmee ik op vakantie was ook fantastisch en ik zou willen dat we weer allemaal daar stonden te lachen en foto’s probeerde te maken.

Welke foto kreeg de meeste likes?

Met deze foto speel ik een beetje vals. De foto van de winactie haalde meer likes dan deze foto, maar dat vond ik niet eerlijk aangezien het een winactie was. Ik heb dus gekozen voor de tweede foto met de meeste likes.

Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis) dier?

Dan ga ik voor deze foto van mijn lieve poezenbeest. In maart heb ik haar helaas moeten achterlaten toen ik naar Nijmegen verhuisde. Het idee was altijd dat als ik een appartementje vind, dat ze dan weer bij mij zou komen. Nu is maandag helaas besloten dat ze naar een ander gezin gaat. Ik vind het jammer en het doet pijn, maar ik weet zeer zeker dat ze het daar naar haar zin gaat hebben en flink wordt geknuffeld.

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meeste?

Ik heb een tijdje van allerlei filters gebruikt over mijn foto’s. Het zorgde voor een  rommelige feed. Paar maanden geleden besloot ik dit om te gooien. Ik gebruik geen filter, maar ik bewerk het licht zo dat alle foto’s bij elkaar passen.

 

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.