Over een maand is het het weer zo ver: Valentijn. Ik geef niks om Valentijn, maar wat ik hier wel leuk vind is de Valentijnscollectie van Lush. Toen ik afgelopen weekend in Utrecht was, moest ik deze collectie dan ook echt bekijken. Ze hebben weer heel veel moois, maar ik hield het zeer bescheiden en ging met maar één ding de winkel uit.

Ik was al een tijdje opzoek naar een goede scrub. Ik heb er een aantal thuis staan van Rituals die echt heerlijk zijn, maar ik vind ze onhandig in gebruik. Steeds in zo’n pot moeten graaien vind ik gewoon niet handig.

In de Valentijnscollectie van Lush zit ook een bodyscrub die meteen mijn aandacht trok. Het is namelijk een hartje met daarop kersen. Ik ben dol op kersen (en stiekem ook op hartjes). Na kort te hebben getest in de winkel, nam ik hem mee.

Laten we even kijken wat de ingrediënten zijn. Voor het gemak heb ik even de lijst direct van de website gehaald:

Ik vind dat de scrub wat zoetig ruikt, maar dat dit nog wel redelijk subtiel is. Verwacht geen zoete geur zoals Snowfairy. Hij voelt wat olie-achtig in mijn handen als ik hem vast houd. Het is de bedoeling dat je je lichaam nat maakt en dan met het hartje over je lichaam wrijft.

Op het eerste gezicht leek mij dit een lichte scrub, maar dat is ie totaal niet. Eenmaal op je lichaam voel je dat ie redelijk grof is. Ik vind hem niet te grof, maar je moet dan ook niet heel hard op je lichaam drukken tijdens het scrubben. Hij laat meteen een olie-achtig laagje achter op de huid. Ik vind dit zeer prettig. De geur is na het douchen nog wel te ruiken op de huid, maar dan moet je wel goed ruiken. De badkamer ruikt daar in tegen heerlijk naar de scrub.

Ik vind de scrub zeker een aanrader en ben blij dat ik hem gekocht heb. Ik betaalde hier € 11,50 voor.

Heb jij de Valentijnscollectie al gezien en iets gekocht? 

 

Liefs Laura ♡

Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.