Relax campagne

BY 13 mei 2018 challenge

Hallo allemaal,

Raadt eens wie terug is van weg geweest. Het leek mij dan ook een leuk idee om terug te komen en een leuke campagne in te zetten. Dit heeft alles met relaxen en tijd voor jezelf te maken. Nieuwsgierig hoe of wat? Lees dan even verder. We zijn allemaal druk met van alles en nog wat. Een groot onderdeel daarvan is onze telefoon, die we overal voor gebruiken. Door middel van deze campagne wil ik jullie uitdagen om de telefoon aan de kant te leggen en zonder je telefoon lekker tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. Iedereen ontspant op een andere manier en hoe leuk is het als we elkaar daarin kunnen inspireren. Ik heb dus bedacht dat jullie op Instagram een foto plaatsen van jouw ideale manier van ontspannen. Plaats hierbij #relaxchallange en op die manier kan ik, maar ook andere lezers deze foto’s zien en kunnen we elkaar inspireren.

Deze campagne duurt nog twee weken en na die twee weken, zal ik de leukste foto’s hier delen. Over een week komt er ook een winactie aan dus houdt het in de gaten.

Liefs Laura ♡
Over de auteur van dit artikel

Laura

Een echte boogschutter inclusief het impulsief acties ondernemen. Houdt van: sauna's bezoeken, social media, slapen, eten, bloemen fotograferen en schrijven. Houdt niet van: regen, worteltjes, spinnen, leugens en mensen die te laat komen.

Lees meer over mij op deze pagina.