Over mij

Hoi, leuk dat je even komt kijken wie ik ben. Ik ben Laura, intussen alweer 26 jaar oud en ik woon in Nijmegen. Ik ben enorm geïnteresseerd in wellness en alles wat daarbij komt kijken. Ik deel mijn kennis en liefde voor wellness graag met anderen, vandaar dat ik in 2014 ben begonnen met een blog: Wellnewss. Ik begon deze blog via Blogger, maar intussen de stap gezet naar WordPress. Stukje bij stukje wordt de blog steeds meer zoals ik het graag wil. Ik moet nog steeds veel leren en mochten jullie tips hebben hoe ik iets anders kan doen, dan hoor ik dat natuurlijk graag.

In het dagelijks leven ben ik student Communicatie in Den Bosch. Ik zit momenteel in het eerste jaar. Voor ik aan mijn studie begon heb ik twee jaar als schoonheidsspecialiste gewerkt. Naast mijn studie zal ik deze werkzaamheden zo af en toe nog blijven uitvoeren.

Ik heb dan ook mijn diploma schoonheidsspecialiste met certificaten in de wellness behaald in 2014. Verder heb ik in 2010 ook nog mijn opleiding onderwijsassistente behaald. Zoals jullie lezen heb ik intussen al heel wat opleidingen gedaan, maar ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Naast bloggen, vind ik het ook erg leuk om met vriendinnen af te spreken, te shoppen, terrasjes te pakken, te koken, lees ik regelmatig en kijk ik graag films.

Dat ben ik

Wil je verder nog iets willen weten van mij, dan mag je altijd een berichtje achterlaten ­čÖé